Is uw trap aan vervanging toe?

Geniet na amper één dag van een nieuwe trap. Zonder breekwerken. We bekleden uw bestaande traptreden in het materiaal van uw keuze.
Gratis advies
Volledig op maat
Ruimste keuze aan materialen
Perfect afgewerkt
Op maat

Uw trap helemaal zoals u het wilt!

Niets zo vervelend als breekwerken. Dat tackelen we dankzij een trede-over-tredesysteem. We plaatsen overzettreden op uw bestaande traptreden. Zo vermijden we overlast én extra kosten. Kiezen voor traprenovatie van InterRoyal, dat is kiezen voor een uitgebreid aanbod, de allerbeste materialen én een vakkundige plaatsing.

Soorten

De soorten traprenovatie

Heeft u een open of gesloten trap? In hout, natuursteen of beton? InterRoyal bekleedt uw trap met overzettreden uit HPL-kunststof of massief hout. Met precisie als instrument.

Uiteraard werken we uw trap helemaal tot in de puntjes af. Met een stevige trapleuning, fraaie balustrade of energiezuinige led-verlichting. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Kwaliteit

Een trapje hoger met InterRoyal!

Uw trap renoveren via InterRoyal: dat is resoluut kiezen voor kwaliteit, persoonlijke service en duurzaamheid. We gaan altijd voor perfectie. Zo maken we het verschil.

Vraag naar onze mogelijkheden

Onze collectie

Ervaar het verschil

Echte kwaliteit?
Dat ziet u. Dat voelt u.


Uitgekeken op uw trap? Is hij versleten? Niet meer van deze tijd? Bij InterRoyal geven we hem een grondige metamorfose. Binnen één dag. Ongeacht de stijl die u verkiest: strak, modern, landelijk of klassiek. We meten alles zorgvuldig op en bekleden uw trap met overzettreden van de hoogste kwaliteit.

Vraag uw gratis offerte aan