Passie voor perfectie.
Liefde voor het vak.

Gewoon is gewoonweg niet goed genoeg. Bij InterRoyal gaan we tot het uiterste. Zo zijn we: gepassioneerd door perfectie. Noem het gerust liefde voor het vak. We willen dat het totaalplaatje klopt. Daarom bespreken we alles uitvoerig, meten we zorgvuldig op en plaatsen we met oog voor detail.

Op maat. Persoonlijk. Transparant.

Roy Snelders zit sinds 2005 in het vak. Zijn passie voor vakmanschap in combinatie met de zin om te ondernemen leidde in 2014 tot zijn eigen zaak.

“Wie met InterRoyal in zee gaat, mag rekenen op kwalitatief maatwerk. Ik heb me gespecialiseerd in drie vakgebieden: shutters, blinds en traprenovatie. Hoe ik het verschil maak? Door mijn persoonlijke aanpak. Ik denk van in de ontwerpfase mee en doe er alles aan om klanten echt tevreden te stellen. Ook transparantie en service vind ik ontzettend belangrijk. Ik speel graag kort op de bal.

Een toonzaal? Nee, die is er niet. Die kosten moet ik dus ook niet doorrekenen. Ik bezoek elke potentiële klant persoonlijk, bekijk de situatie ter plekke en toon stalen, mogelijke opties en kleuren. Iets opdringen doe ik nooit. Daar hou ik zelf ook niet van.”

14

Jarenlange ervaring

InterRoyal is
geen eendagsvlieg.

Onze service & garantie

Enkel het beste is goed genoeg. Ja, dat slaat ook op onze service. Voor, tijdens én na.

Open en transparant

InterRoyal hanteert korte communicatielijnen. U weet wel: goede afspraken maken goede vrienden.

Eerlijke service

Tevreden klanten. Dat is ons doel. Daarom denken we mee van in het begin. En blijven we ook achteraf beschikbaar.

Fabrieksgarantie

Onze duurzame materialen zijn van fantastische kwaliteit. Daarom geven we fabrieksgaranties tot 10 jaar op shutters en tot 15 jaar op traprenovatie.

Veel gestelde vragen

Kan ik shutters laten plaatsen in mijn badkamer?

Absoluut! Alle shutters van InterRoyal zijn geschikt voor uw badkamer. Komen de shutters af en toe in aanraking met water? Dan raden we pvc-shutters aan. Die zijn het meest geschikt voor vochtige ruimtes.

Hoe lichtdicht zijn shutters?

Shutters van InterRoyal bestaan uit verschillende bewegende houten delen. Hierdoor sluiten ze nooit 100 % lichtdicht af zoals bijvoorbeeld een rolluik. Door sponningen tussen de panelen én het gebruik van L-frames sluiten we de meeste lichtdoorlatende naden erg goed af. Zo behalen we toch een lichtdichtheid van ongeveer 95 %.

Nemen shutters veel licht weg uit de ruimte?

Nee, integendeel. De lamellen van InterRoyal hebben een ronde vorm. Hierdoor weerkaatst indirect licht sfeervol naar binnen en krijgt u toch nog daglicht in de ruimte.

Kan ik mijn ramen blijven gebruiken?

Uiteraard. InterRoyal zoekt altijd naar de meest optimale oplossing om de shutters voor uw ramen te monteren én de functie van het raam te behouden.

Vergen shutters veel onderhoud?

Nee, absoluut niet. Het volstaat om de shutters van InterRoyal regelmatig af te stoffen en af en toe met een vochtige doek af te nemen. Na enkele jaren opnieuw verven? Dat is niet nodig. De lamellen zijn zorgvuldig gespoten met een tweecomponentengrondverf én -lak.

Hoe kan ik mijn ramen wassen?

U kunt de shutters van InterRoyal op elk moment weghalen. U kunt ze openen via de scharnieren. Het is net zo goed mogelijk om een paneel uitneembaar te maken en te bevestigen met behulp van magneten. Het maakt dus niet uit welk montagetype u kiest: u bereikt altijd uw ramen om ze grondig te wassen.

Hoe reageren de shutters op warmte of vocht?

De shutters van InterRoyal trekken niet krom door warmte of vocht. We selecteren het hout zorgvuldig en laten het drogen in een oven. Zo blijft er geen vocht meer in het hout achter. We verlijmen alle onderdelen technisch om kromtrekken te voorkomen. Goed om te weten: lindehout is van nature al erg stabiel door de rechte nerf. Net daarom is het zo goed bestand tegen vocht en warmte.

Hoe lang duurt het om shutters te plaatsen?

Reken vanaf de opmeting op ongeveer 12 werkweken. Zodra alles klaar is, maken we een afspraak voor de plaatsing.

Veelgestelde vragen

Hiernaast beantwoorden we de vragen die we het vaakst te horen krijgen. Zit uw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact op met ons. We beantwoorden uw e-mail zo snel mogelijk.

We denken graag met u mee

Twijfelt u nog? Nodig ons gerust even uit. Volledig vrijblijvend. We bekijken samen de mogelijkheden en gaan op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw interieur.

Neem contact op