Iedereen jaloers
op uw jaloezieën

Beslis zelf over licht en privacy.
Met luxueus ogende lamellen.
Perfect op maat van uw ramen en wensen.
Deskundig advies
Volledig op maat
Vakkundige plaatsing
Kwalitatieve materialen
Finishing touch

Verblind door schoonheid

Vermijd dat passanten bij u binnenkijken. Speel met de lichtinval in elke ruimte. En zet de juiste toon met sfeervolle raamdecoratie. Met onze blinds in hout, bamboe, aluminium of vinyl geeft u uw woning de gedroomde finishing touch. 

Trendy, landelijk, robuust of strak. In onze collectie jaloezieën vindt u precies de stijl die u in gedachten had. Gesloten creëren ze een cocon van rust. Geopend stroomt het zonlicht naar binnen.

Sfeervol en eigenzinnig

Blinds in diverse materialen

Voorliefde voor klassiek hout? Kies dan de lindehouten lamellen van Authentic Wood. Wel hout maar liever rustiek? Dan zijn de matte jaloezieën van Robust Wood met mooi zichtbare nerf ideaal. Onze jaloeziën zijn er in meer dan 30 knappe kleuren en verschillende breedtes.

De matte, gebeitste bamboe blinds blinken dan weer uit in duurzaamheid en warmte. Op subtiele wijze geven ze uw ramen een hedendaagse uitstraling. Van parelwit tot kastanje en alles daartussen. U vindt gegarandeerd een tint die uw woonstijl complementeert.

Eigentijds en strak of retro en industrieel, aluminium jaloezieën laten absoluut een eigenzinnige indruk na. Graag gedurfd? Kies dan voor lamellen met een open bovenbak die de mechaniek van de blinds etaleert.

Voor badkamers en keukens raden we vinyl jaloezieën aan. Die zijn niet alleen voordelig, maar houden ook jarenlang stand in de meest vochtige omstandigheden.

Kwaliteit voorop

Waarom Blinds van Interroyal?

U heeft een hart voor duurzaamheid, waardeert warme service en verwacht topkwaliteit? Dan kiest u voor InterRoyal. Reken gerust op maatwerk. Onze blinds passen altijd. Ongeacht de grootte en vorm van het raam of het materiaal. Sterk, onderhoudsvriendelijk én indrukwekkend.

Vraag naar onze mogelijkheden